Pridružite se načinu rada koji će promijeniti vaš način života. Želite li više?

Tražite li slobodu da radite ono što stvarno želite s vlastitim vremenom? Nalazite se u dobrom društvu, zato upoznajte naš team Zinzino Hrvatska.

Deseci tisuća ljudi diljem svijeta već su napravili svoj korak. Grade trajni poslovni uspjeh i bolji život u globalnoj zajednici nezavisnih poduzetnika, vizionara i promjenača igre.

Mi smo Zinzino. Globalna zdravstvena tehnološka tvrtka iz Skandinavije. Kotirani smo na Nasdaqu i već gotovo dva desetljeća ostvarujemo organski rast u području testirane prehrane i održive društvene prodaje. Godine 2012. otkrili smo izazov u vezi sa zdravljem koji pogađa 97% globalne populacije i inovaciju koja ga rješava. Danas naš portfelj proizvoda postavlja novi standard za osobno zdravlje.

Postanite jedan od nas! Naši nezavisni partneri dolaze iz svih sfera života, slijedeći svoje snove iz istih razloga zbog kojih čitate ovo danas. Možete i vi pretvoriti ovo u posao, šireći riječ o našoj revolucionarnoj biotehnologiji u svojoj zajednici. Pridruživanje je besplatno, a najbolja praksa već je uspostavljena. Samo slijedite sustav s dokazanim uspjehom; testiran i usavršen tijekom desetljeća. Dajemo vam ekskluzivna prava za promociju naših prehrambenih dodataka i povjerljivih zdravstvenih testova. Svi žele znati je li njihovo zdravlje u redu. Naši opsežni laboratorijski izvještaji nude pisani dokaz.

Ovo je vaše vrijeme da otključate svoj pravi potencijal i živite život u potpunosti. Pridružite nam se u stvaranju bolje budućnosti tako što ćete danas eliminirati nagađanja iz zdravijeg života. Jedva čekamo da vas upoznamo.

/Zinzino Hrvatska